Zirkzee Wonen en Slapen


Lammenschansweg 138 2321 JX Leiden
071-5323848 Klik om te bellen

Over Zirkzee Wonen en Slapen

Al sinds 1934 is Zirkzee Wonen en Slapen dé woninginrichting specialist in Leiden. In onze 4000 m2 tellende toonzaal aan de Lammenschansweg 138 te Leiden, treft u een groot assortiment vloerbedekking, gordijnen, en zonwering aan. Naast onze huiscollectie “Vivante” voeren wij de meest vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van woontextiel, zoals van Besouw, Desso, en Parade tapijt, Marmoleum, Novilon vinyl, Quick-Step en Meister laminaat en parket, Luxaflex en Verosol zonwering, en de Ploeg en Kendix gordijnstoffen.

Onze slaapadviseurs kunnen u uitgebreid informeren betreffende lekker, gezond, en vooral ook mooi slapen. Naast onze huiscollectie van de “Opti Sleep” en Slaapkenner voeren wij de meest gerenommeerde kwaliteitsmerken op slaapgebied: o.a. Auping, M-line en Hülsta. Zodoende hebben wij een slaapoplossing voor iedereen!

Onze meubelafdeling biedt een ruim assortiment aan romantische, moderne en stijlvol klassieke meubelen. Zo leveren wij onder meer Leolux, een Nederlands kwaliteitsmerk dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van eigentijdse zitmeubelen met een moderne uitstraling en vooral veel kwaliteit en zitcomfort.

Laat u in de winkel vrijblijvend vakkundig adviseren door één van onze woonstylisten, of maak een afspraak om u te laten inspireren door onze binnenhuisarchitect.

Zirkzee Wonen en Slapen in het kort

Soort gordijnen

Confectie
Op maat

Montage aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja