Oskar's Interieuradvies


Weteringstraat 14 - 0013 7391 TX Twello
0571 271 574 Klik om te bellen

Over Oskar's Interieuradvies

Oskars interieur is een familiebedrijf wat van grootvader op schoonzoon en kleinzoon, reeds drie generaties de gespecialiseerde woninginrichting zijn van Twello, gemeente Voorst, stedendriehoek en weide omgeving
Specialist in vloeren, gordijnen, slaapcomfort en zonwering.
Deze woonwinkel voert een collectie die bestaat uit o.a. gordijnen, shutters, inbetweens, vitrages, zonwering, lamellen, tapijten en vinyl.
Ook kunt u bij ons terecht voor diverse bedden, lattenbodems en matrassen.
De keuze uit behang, karpetten, kussens en dekbedden en dekbedovertrekken zijn ongeëvenaard. De collectie staat voor kwaliteit en actualiteit in wonen op het gebied van woninginrichting en raamdecoratie.

Het professioneel installeren vergt veel vakkennis om tot het beste resultaat te komen. De adviseurs van Oskar ’s Interieur houden zich uiteraard voortdurend op de hoogte van technische vakkennis en ontwikkelingen en de internationale trends in wonen. Onze adviseurs geven u een passend advies op maat en service. product kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Wij streven er naar uw producten snel en perfect te leveren.

Kortom, wanneer u een bezoek brengt, brengt u een bezoek bij de beste woonwinkel bij u in de buurt. Daarnaast staat de collectie voor grote variatie in sfeer, stijlen en kleur. Er wordt gewerkt met kwaliteitsmaterialen, die met de meeste zorg worden gestoffeerd en geconfectioneerd.

U krijgt bij ons;

- Een bij u passend advies op maat op het gebied van wonen,
- Keuze uit de meest uitgebreide collectie
- De beste service en garantie bij de inrichting van uw huis.

Wij zijn thuis in wonen.

u vind ons in het centrum van Twello, vlak naast de rijksweg A1 tussen Apeldoorn en Deventer.

Oskar's Interieuradvies in het kort

Soort gordijnen

Confectie
Op maat

Montage aan huis

Ja

Onze locatie

Oskar's Interieuradvies


Weteringstraat 14 - 0013 7391 TX Twello
0571 271 574 Klik om te bellen