sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Leusderweg 7
    3811 NK Amersfoort
  • 033 75 20 345

HomeWinkel

HomeWinkel biedt een persoonlijke service om u te begeleiden bij uw inrichting project. Wij hebben de beste professionele interieur stylisten voor uw thuis of zakelijk project. Maak een afspraak voor een gratis advies sessie of kom langs voor inspiratie in onze showroom in Amersfoort.

Bij HomeWinkel kunt u raamdecoratie, vloerbedekking en wandbekleding op maat bestellen.

De collectie raamdecortatie betaat uit overgordijnen verduisterend (bijvoorbeeld voor de slaapkamer) en lichtdoorlatend, vitrage ook wel glas gordijen genoemd, inbetween gordijnen, houten jaloezie, alu jaloezie, duette en plisse, rolgordijn en duorol gordijnen, lamellen, paneel gordijnen en vouw gordijen. Voor ophangen van de gordijnen kunt uit een uitgebreide collectie van standaard rails en roedes tot meest exclusieve systemen kiezen.

De collectie vloeren bestaat uit harde en zachte vloeren voor zowel woon als project gebruik. Wij verzorgen de complette stofferen van de vloeren en trapbekleding. De PVC vloeren worden vakkundig door ons geinstaleerd maar u kunt ook voor lalminaat of COREtec vloeren kiezen die eventueel makelijk zelf kunt leggen.

Tevens kunt u bij HomeWinkel kiezen ui de laaste trends op het gebid van behang en wandbekleding. wij hebben onder ander de nieuwste collectie van Eijffinger, Caselio en Casadeco altijd in huis.

Voor al uw spesiale wensen en projecten kunt u bij de naaiatelier van HomeWinkel terecht. Wij leveren op maat gemaakte producten wat elders onmogelijk lijkt te zijn.

 


Foto's van HomeWinkelHomeWinkel in het kort

Montage aan huis:

Ja

Online bestellen:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee

Soort gordijnen

  • Confectie
  • Op maat