Arena Gordijnen


De Clercqstraat 92-94 1052 NL Amsterdam
0206122652 Klik om te bellen

Over Arena Gordijnen

Waarom is Arena Gordijnen de beste keuze voor jou?

Wij zijn een groot- en detailhandel die gespecialiseerd is in raamdecoratie. Het bedrijf is in 2001 opgericht met als hoofdactiviteit het produceren en verkopen van raamdecoratie rechtstreeks van de fabrikant.

Bij ons wordt alles op maat gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van draperie modellen en modelgordijnen zoals M- of Boogmodellen. Met verschillende confectiemethodes kunt u op gewenste manier uw gordijnen op maat laten maken.

Meer over Arena Gordijnen:

Bij de productie is alles verregaand geautomatiseerd. Voor uitlevering naar de klanten worden alle producten onderworpen aan een strenge eindcontrole. Door de uitgekiende logistieke werkwijze kunnen wij uiterst snelle levertijden garanderen. Uitlevering geschiedt middels gespecialiseerd transport.

Wij leggen onze trouwe klanten en leveranciers de hoogste normen en kwaliteitseisen op om op deze wijze een perfect eindproduct te kunnen leveren. Regelmatig ontwikkelt Arena Gordijnen nieuwe designs en nieuwe modellen voor de Nederlandse markt.

Wat kan Arena Gordijnen je bieden?

In onze winkel wordt de volledige collectie getoond. Verkoopmedewerkers zorgen voor een optimale begeleiding en geven deskundig collectie- en trendadvies. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de mooiste combinaties. Wij weten wat de mogelijkheden zijn en kunnen dat aan uw smaak koppelen.

Wij komen bij u thuis om de situatie op te nemen. Zo kunnen wij u de beste oplossing aanbieden en nemen wij de verantwoordelijkheid van de maatvoering van u over. Dat doen wij iedere dag en zijn daar goed in. De service van Arena Gordijnen is veelzijdig: of het nu gedegen advies bij uw keuze is, een op maat gesneden uitvoering van uw order, of een koffertje “eerste hulp bij vlekken”. Arena Gordijnen biedt het allemaal. En mocht u niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag, zodat we er alles aan kunnen doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Gratis opmeten! Als u bij ons een keuze heeft gemaakt, krijgt u altijd een duidelijke offerte. Zodra u besluit de order bij ons te plaatsen, komen wij altijd bij u thuis voor het opmeten. Pas daarna worden de materialen geknipt, geconfectioneerd of gesneden. Wij zijn daarin pas tevreden als u tevreden bent.

Montage en Ophangen! Rails monteren kan soms erg lastig zijn. Heeft u geen tijd of bent u niet handig? Geen probleem. Wij bieden u een uitgebreid service bij het monteren van uw rails, rolgordijn, lamellen etc. Zo bent u zeker van de uitslag.

Heeft u een lange raam of een erker? Tot 5 meter hoog komen wij uw rails monteren en gordijnen ophangen. Bij een erkerraam zorgen wij voor de bochten in de rails. Zo kunt u makkelijk uw gordijnen geheel dicht schuiven.

Foto's

Overgordijnen en Vitrage's geconfectioneerd met waveplooi.

Arena Gordijnen in het kort

Soort gordijnen

Confectie
Draperie
Jaloezieën
Lamellen
Op maat
Overgordijnen
Paneelgordijnen
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vitrage
Vouwgordijnen

Montage aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Arena Gordijnen


De Clercqstraat 92-94 1052 NL Amsterdam
0206122652 Klik om te bellen